Real Estate Innovator ABN AMRO komt team SBR Nexus versterken

05 juni 2019
Algemeen

Frank Kerstens, Head of Real Estate Innovation bij ABN AMRO, gaat vanaf 3 juni SBR Nexus Real Estate vormgeven binnen SBR Nexus.

Frank is al meer dan tien jaar actief in de vastgoedsector. Na zijn start bij ABN Amro als Corporate Real Estate Manager en vastgoedfinancier, lag zijn focus de laatste jaren vooral op innovatie van het vastgoedfinancieringsproces binnen de bank. Hierbij heeft hij gewerkt aan datagedreven besluitvorming en digitalisering van processen. Daarnaast was hij co-lead bij het blockchain in vastgoed experiment Torch. Een mooie mix van ervaring in business en IT.

SBR Nexus heeft door de jaren heen al veel contact gehad met Frank rondom de ontwikkeling van de vastgoedtaxonomie. Frank: "Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van de vastgoedtaxonomie, een fundament om verdere digitalisering van de sector mogelijk te maken. Daarnaast heb ik samen met de andere banken een aanzet kunnen geven aan het opstarten van het vastgoed data sharing platform. Ik zie het als een uitdaging om de digitalisering van de vastgoedsector in mijn nieuwe rol vorm te geven en de dienstverlening van SBR Nexus in deze sector uit te breiden."

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

16 september 2019
Algemeen

Vervanging BIV-certificaten

Door een strengere uitleg van één van de technische eisen aan PKIoverheid servercertificaten (Public Key Infrastructure certificaten), moeten de huidige certificaten op de BIV worden vervangen door nieuwe...

16 september 2019
Algemeen