Real Estate Innovator ABN AMRO komt team SBR Nexus versterken

05 juni 2019
Algemeen

Frank Kerstens, Head of Real Estate Innovation bij ABN AMRO, gaat vanaf 3 juni SBR Nexus Real Estate vormgeven binnen SBR Nexus.

Frank is al meer dan tien jaar actief in de vastgoedsector. Na zijn start bij ABN Amro als Corporate Real Estate Manager en vastgoedfinancier, lag zijn focus de laatste jaren vooral op innovatie van het vastgoedfinancieringsproces binnen de bank. Hierbij heeft hij gewerkt aan datagedreven besluitvorming en digitalisering van processen. Daarnaast was hij co-lead bij het blockchain in vastgoed experiment Torch. Een mooie mix van ervaring in business en IT.

SBR Nexus heeft door de jaren heen al veel contact gehad met Frank rondom de ontwikkeling van de vastgoedtaxonomie. Frank: "Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van de vastgoedtaxonomie, een fundament om verdere digitalisering van de sector mogelijk te maken. Daarnaast heb ik samen met de andere banken een aanzet kunnen geven aan het opstarten van het vastgoed data sharing platform. Ik zie het als een uitdaging om de digitalisering van de vastgoedsector in mijn nieuwe rol vorm te geven en de dienstverlening van SBR Nexus in deze sector uit te breiden."

Accountants kunnen niet meer om SBR Nexus heen

Een nieuwe standaard voor het veilig, eenvoudig en snel aanleveren van bedrijfsinformatie bij banken: dat is simpelweg de opzet van SBR Nexus (voorheen SBR Banken). Voor een accountant moet het inmiddels geen vraag...

18 juni 2019
Algemeen