SBR Jaarrekening voor Natuurlijke Personen beschikbaar in SBR Direct

27 juni 2019
Algemeen

Goed nieuws! Vanaf vandaag kan de SBR Jaarrekening in SBR Direct worden aangeleverd voor Natuurlijke Personen. Tot op heden was dit alleen mogelijk voor rechtspersonen (bijvoorbeeld BV, NV's), maar de toepassing is nu ook beschikbaar voor eenmanszaken, VOF's, CV's en maatschappen.

Eerder was dit al mogelijk in diverse accountancysoftware zoals Unit4 en CaseWare. Nu de mogelijkheid ook in SBR Direct is toegevoegd kunnen accountants en boekhouders zonder accountancysoftware met een SBR-module toch een SBR Jaarrekening voor een Natuurlijk Persoon aanleveren. Het aanleveren van de veel uitgebreidere kredietrapportage is dus nu echt niet langer nodig. De SBR Jaarrekening sluit niet alleen aan bij de inrichtingsjaarrekening, maar is ook afgestemd op het werkproces van intermediairs, accountants en boekhoudkantoren. Bovendien is de SBR Jaarrekening de nieuwe standaard voor het aanvragen van bijvoorbeeld een financiering bij de bank. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze Supportdesk via (085) 1307282. Wij helpen u graag!

Accountants kunnen niet meer om SBR Nexus heen

Een nieuwe standaard voor het veilig, eenvoudig en snel aanleveren van bedrijfsinformatie bij banken: dat is simpelweg de opzet van SBR Nexus (voorheen SBR Banken). Voor een accountant moet het inmiddels geen vraag...

18 juni 2019
Algemeen