Webinar 'SBR Inrichtingsjaarrekening 2018' i.s.m. CaseWare

26 februari 2019
Algemeen

De afgelopen maanden heeft SBR Nexus hard gewerkt aan de versimpeling van de dienstverlening. Een belangrijk onderdeel hiervan is het aansluiten bij bestaande rapportages. Vanaf april 2019 is het met vrijwel één druk op de knop mogelijk om de SBR-Jaarrekening bij de banken aan te leveren.

Webinar 'SBR Inrichtingsjaarrekening 2018' i.s.m. CaseWare

Geen uitgebreide specificaties van debiteuren, leningen, verkoopoppervlaktes etc. maar gewoon de inrichtingsjaarrekening in SBR-formaat die wordt ondersteund door alle rapportgeneratoren. Vrijwel elke leverancier heeft dit gebruikersvriendelijk opgelost waardoor je snel en simpel de SBR-jaarrekening kunt aanleveren. Caseware zal de SBR-Jaarrekening als eerste releasen en licht dit toe in een webinar op donderdag 7 maart van 15.00 - 16.00 uur

In het eerste deel zal Mark Bisschop (SBR Nexus) kort toelichten wat SBR Nexus voor uw kantoor betekent en welke ontwikkelingen er op korte termijn aan zitten te komen. 

In het tweede deel licht CaseWare hun visie op SBR toe. Ook ziet u hoe makkelijk het is om in de praktijk een kredietrapportage aan te leveren via SBR Nexus met behulp van de beperkte inrichtingsjaarrekening en de inrichtingsjaarrekening 2018.

Efficiënt, eenvoudig en volledig geïntegreerd in het proces.

Schrijf je hier in voor het webinar

Van accountant naar dataregisseur

De rol van de accountant is radicaal aan het veranderen. Het speelveld is onderhevig aan snelle digitalisering, waaronder het gebruik van SBR.

Via SBR (Standard Business Reporting) kunnen accountants nu al...

04 april 2019
Algemeen