Dit is het laatste nieuws

Zien we je op de NBA Accountantsdag?

06 November 2023
Algemeen

SBR Nexus staat op de NBA Accountantsdag op donderdag 23 november klaar om al je vragen over de SBR Jaarrekening en de ontwikkelingen te beantwoorden. Maar ook om jouw kennis over de SBR Jaarrekening te testen.  

Zeker in deze tijd 

Het thema van de NBA Accountantsdag is 'Zeker in deze tijd'. Dit is ook voor ons en de banken zeer actueel.  Zekerheid wordt de banken geboden door middel van de SBR Jaarrekening. Een belangrijk middel in de communicatie van ondernemer van accountant of administrateur naar banken. 

Test je kennis over de SBR Jaarrekening  

We zijn er om je vragen over de SBR Jaarrekening te beantwoorden en van gedachten te wisselen. Maar kom ook zeker even langs om je kennis over de SBR Jaarrekening te testen en kans te maken op leuke prijzen.  

Tussen de sessies door kun je eenvoudig in contact komen met het team van SBR Nexus: we staan met onze stand tegenover de bar!  

Over de NBA Accountantsdag 

Op 23 november wordt de NBA Accountantsdag in het AFAS Theater te Leusden georganiseerd. Deze dag wordt al sinds 1907 georganiseerd met interessante sprekers én gasten.  

Voor meer informatie en aanmelden: Accountantsdag 2023 (nba.nl) 

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

26 January 2021
Algemeen

Digitaal aanleveren, juist nu!

De Coronacrisis is voor ondernemers een uitdagende periode. In veel branches leiden de maatregelen tot sluiting, minder omzet of nieuwe initiatieven. Het aantal ondernemers wat een beroep doet op een van de banken...

22 April 2020
Algemeen