Als ondernemer wil je snel kunnen inspelen op business kansen. Daarvoor moet je regelmatig bij diverse partijen jouw bedrijfsinformatie, zoals bijvoorbeeld jaarcijfers of taxatierapporten aanleveren. Steeds vaker willen deze partijen dit digitaal en gestandaardiseerd ontvangen. Dus om gebruik te kunnen maken van hun dienstverlening is het digitaal delen van jouw bedrijfsinformatie een must. Maar hoe doe je dat makkelijk en veilig?

Met SBR Nexus kun je jouw bedrijfsinformatie al makkelijk en veilig door jouw accountant laten aanleveren bij de banken. En in de toekomst ook bij tal van andere bedrijven en organisaties. Heb jij een verzoek gekregen om jouw bedrijfsinformatie via SBR Nexus te delen? Ruim 1.300 accountants/intermediairs zijn aangesloten op SBR Nexus. Dus check hier of die van jou er ook klaar voor is en vraag ernaar!

Bij wie kun je nu al aanleveren?

Momenteel is het mogelijk om diverse soorten financiële rapportages te delen via het SBR Nexus netwerk. De ontvangende partijen zijn op dit moment ABN AMRO, ING, Rabobank en Volksbank. Op korte termijn zullen daar ook andere partijen bij aansluiten. Denk hierbij aan leasemaatschappijen, alternatieve financiers en brancheverenigingen.

     

SBR Direct

Heeft jouw intermediair nog geen geschikte software om aan te leveren via SBR Nexus? Gebruik dan SBR Direct. SBR Direct is het online aanleverportaal van SBR Nexus. Dit portaal biedt jou de mogelijkheid om zelf, met hulp van jouw intermediair, kredietrapportages te versturen naar de ontvangende partijen.